REFERENSER

Våra konsulter arbetar med stort engagemang och alltid ett professionellt bemötande. Vi sätter ett stort värde i att stärka våra uppdragsgivares arbetsgivarvarumärken under varje rekryteringsprocess. Ta del av några exempel om hur samarbetet med våra konsulter fungerat:

 

 

Stina Nordström, Generalsekreterare Reumatikerförbundet:

"Jag har haft förmånen att ta del av Signeras kompetens både som kandidat och som uppdragsgivare. I båda rollerna har jag blivit mycket imponerad över den gedigna, omsorgsfulla och kompetent genomförda rekryteringsprocessen. Inte minst är jag imponerad över skickligheten i searcharbetet för att hitta den perfekta matchen. Hatten av!"

Tobias Nilsson, Förhandlingschef arbetsgivarföreningen KFO:

"Signera har varit en värdefull resurs vid våra senaste rekryteringar av förhandlare. Med stor lyhördhet och förmåga att förstå våra behov har de lyckats presentera kandidater som stämmer väl in på våra kravprofiler. Jag är väldigt nöjd med såväl samarbetet som processen och resultatet!"

Dan Haneklint, Styrelseledamot Cancer- och Allergifonden:

"Jag kan varmt rekommendera Signera som hjälpte oss med rekryteringen av ny verksamhetschef. Samarbetet var både professionellt och personligt, och Signera visade stor kunskap om vår sektor och förståelse för våra specifika utmaningar. Det var en rakt igenom positiv och trygg process för både oss och för de kandidater som vi träffade".

Annika Wallenskog, Direktör Ekonomi och Styrning SKR

"Signera hjälpte oss på Sveriges Kommuner och Landsting att rekrytera en sektionschef för sektionen för demokrati och styrning. Det var en effektiv, snabb och mycket proffsig process. Trevliga att ha att göra med också!"

Mimmi Agnevald Haugen, Förbundsordförande RFS

”Jag rekommenderar varmt Signera Rekrytering. I rekryteringen av vår nya förbundssekreterare möttes jag med både stor kompetens om civilsamhället, men också ett engagemang i mig som kund. Med stor noggrannhet och professionalism hittade Signera flera utmärkta slutkandidater och jag är mycket nöjd”.

Maria Johansson, Kommundirektör Upplands-Bro kommun:

"I min roll som kommundirektör för Upplands-Bro kommun har Signera varit partner i samband med rekrytering av chefer och andra nyckelpersoner. Rekryteringarna har genomgående varit väldigt lyckade vilket har varit enormt värdefullt för Upplands-Bro kommun. Jag kan varmt rekommendera Signera som samarbetspartner".

John Nilsson, Förhandlingschef arbetsgivarföreningen Sobona:

"Signera skötte vår rekryteringsprocess på ett imponerande sätt. Varje detalj, stor som liten, var noga genomtänkt och mycket professionellt hanterad. Vi kände oss trygga hela vägen och är mycket nöjda med resultatet."

Anna Lindenfors, Generalsekreterare Amnesty International Sverige:

”Jag har använt Signera och varit mycket nöjd med deras professionella hantering och inte minst med resultatet. De har en förmåga att söka upp personer med relevant kompetens och personlighet som matchar de behov vi har som organisation. Jag kan varmt rekommendera Signera Rekrytering”.