REFERENSER

Våra konsulter arbetar med stort engagemang och alltid ett professionellt bemötande. Vi sätter ett stort värde i att stärka våra uppdragsgivares arbetsgivarvarumärken under varje rekryteringsprocess. Ta del av några exempel om hur samarbetet med våra konsulter fungerat:

 

 

Dennis Hjelmström, Utbildningschef Ystads kommun:

"Samarbetet med Marina för Danderyd kommuns räkning har präglats av imponerande professionalism och tydlig kompetens i alla led och sammanhang. Som person är hon alltid väldigt tillmötesgående och lyhörd inför mina önskemål som kund. Det har känts tryggt att låta henne hantera stora delar av mina rekryteringar, vilka ju alltid ställer höga krav på korrekthet, kunnande och vänlighet. Jag rekommenderar henne varmt till vem som helst som står inför en viktig rekrytering och/eller annan situation som ställer stora kompetensmässiga, relationella och kommunikativa krav".

Christel Pedersen, Skolledare Danderyds kommun:

"Jag blev rekryterad av Marina till en roll som skolledare i Danderyds kommun. Under hela processen kände jag mig mycket trygg och väl omhändertagen tack vare Marinas professionella förhållningssätt. Marina är väldigt lätt att samtala med , även om de svåra frågorna och hon har helt klart förmågan att kunna rekrytera kvalificerad personal med allt vad detta innebär."

Selda Taner, Strateg infrastruktur på Sveriges Kommuner och Landsting:

“Jag har haft förmånen att arbeta med Josefin i rekryteringar under min period som gatu- och parkchef i Sigtuna. Genom hela rekryteringsprocessen har Josefin haft ett positivt och professionellt förhållningssätt och fångade snabbt upp mitt behov och önskemål i uppdraget. Hon arbetade effektivt och kommunikativt under hela processen. Jag uppskattade speciellt hennes analytiska och strategiska arbetsmetodik samt förståelsen för detaljer i processens där målet var att få rätt kompetens till rätt befattning. Varje uppdrag har resulterat i lyckade och hållbara rekryteringar!"

Hannes Kantelius, Senior analytiker Arbetsmiljöverket:

"Jag träffade Josefin som kandidat för ett rekryteringsuppdrag hon ansvarade för. Josefin var professionell, korrekt och saklig men skapade ändå en lättsam och öppen atmosfär vid intervjuer och återkopplingar. Hon var engagerad i det personliga mötet och tog sig tid för att få en rättvisande bild av mina kompetenser och erfarenheter. Som kandidat upplevde jag mig behandlad med samma service och noggrannhet som en uppdragsgivare." 

Pirjo Körsén, Miljö- och hälsoskyddschef Sollentuna kommun:

"Marina har hjälpt mig att rekrytera till en svårrekryterad grupp och var med att rekrytera mig till Bygg-och miljöchef i Upplands-Bro kommun. Vid båda dess tillfällen har jag upplevt Marina som oerhört kompetent, förtroendeingivande och engagerad i uppdragen. Marina skapar en värme och trygghet omkring sig. Jag vill varmt rekommendera Marina att leda och stödja rekryteringsuppdrag för befattningar på alla nivåer."

Eva Arfwedson, Rektor Raoul Wallenbergsskolan:

"Det samarbetet som jag har haft med Josefin under min tid som Kultur- och Fritidschef i Lidingö stad har varit otroligt positivt. Hon har verkligen gått inför sin uppgift, hittat och levererat bra kandidater till de olika tjänsterna. I samarbete med Josefin kring rekrytering har jag känt mig trygg. Under intervjuerna har hon varit strukturerad, ställt genomtänkta frågor och haft ett professionellt förhållningssätt. Hon har också haft en fin uppföljning med dem som jag har anställt. Jag kan därför på det varmaste rekommendera Josefin som rekryterare. Hon levererar på ett optimalt sätt."